January 25, 2012

Bila Bersua

Cuti raya cina orang lain balik kampung.Aku plak sibuk buat planning nak jumpa dengan yang tersayang. Call si gemok bagi tahu :

Si kurus   : Assalamualaikum..buat ape tu? dah makan?
Si gemok : Waalaikumussalam. tak buat apelah, dah makan dah.
Si kurus   : Jumpa jom esok, rindu (dah mula gedik)
Si gemok : Boleh, pukul berapa?
Si kurus   : Lepas settle semua kerja lah.Rasa macam nak makan McD jer..hehe..boleh? u belanja..(Laju)
Si gemok : Boleh.hehe.tapi makan dah lah.tak payah lah nak lepak macam couple lain kat bawah pokok.hehe      
Si kurus : 0ppss..apa barang lepak sebelum kahwin, after kahwin lah kita buat semua tu..hahaha

Sambungan perbualan sampai setakat ini, Alhamdulillah aku dapat insan tersayang yang insyaAllah boleh bimbing aku.Moga-moga pilihan yang aku buat antara yang terbaik.InsyaAllah..Kami berjumpa pun bila ada masa terluang, Si gemok cuti hari jumaat je, manakala Si kurus pulak Jumaat confirm cuti tapi kadang-kadang sabtu kerja, bergilir dengan staff lagi sorang.Bila dah Si gemok cuti 1 hari seminggu faham-fahamlah, terbongkang jela seari kerjanya.Anyway thank you sayang sudi belanja i makan McD, nanti belanja i makan ikan bakar pulak ye.

Hasil shooting si gemok..=)

Hasil shooting Si kurus..=)

p/s : I love you forever sayang...(kalau nak muntah, boleh muntah sekarang.hehe )

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget