October 6, 2012

yuni ke yuna

Lama tak update blog, CONFIRM lah tak ada siapa pun yang tunggu kita update blog ke tak update. Tup tup dah bulan sepuloh 2012 sekejap je masa berlalu. masa berlalu fesyen tudung kita pun mesti lah berbeza mengikut zaman. (gedik sangat). Sejak akhir-akhir nie kita pergi lepak dengan kawan-kawan ramai yang kata muka kita macam yuna, propa sangat lah..Nak suruh kita kembang. Tengok kat cermin jauh beza macam dari terengganu ke Johor.(jauh lah sangat). So nanti kita letak gambar kita yang tak lawa mana pun sekali ngan fesyen tudung kita yang tak lah up to date sangat. Entry kali ini lebih kurang entry bergambar lah..hik3




p/s : Kita tak up to date sangat lah..=)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget